Agriturismo San Lorenzo - Toscana - Italia


Localizare: Agriturismo San Lorenzo este un sat tipic toscan cu constructii din piatra, transformat intr-o minunata pensiune agroturistica. Pensiunea se afla la 3,5 km de orasul balnear Terme di Rapolano si la 25 de km de Siena. 

 

Camere: Proprietatea ofera 6 camere si 6 apartamente. Majoritatea apartamentelor sunt situate la parter.

Apartamentele sunt formate dintr-o zona de living cu bucatarie deschisa, complet utilata, un dormitor cu pat matrimonial, un dormitor cu pat de o persoana si o baie.

Toate camerele si apartamentele sunt dotate cu aer conditionat, televizor cu ecran plat, internet WI-FI, telefon si minibar.

 

Facilitati: In interiorul proprietatii, inconjurata de gradina, se afla o piscina mare in aer liber, cu zona de plaja si jacuzzi.

Din zona de receptie a Pensiunii oaspetii pot cumpara produse traditionale ce provin de la fermele invecinate, precum dulceturi, miere, vin sau ulei de masline.

Printre activitatile ce pot fi desfasurate in apropiere se numara: echitatia (15 km), bai termale (2 km), tenis (5 km), parc de aventura (3 km), golf (25 km). Minunatul oras medieval San Gimignano se afla la 75 km.

De la 90 euro/camera/noapte


Localizare hotel

Località San Lorenzo, 53040 Serre di Rapolano, Italia
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 1.34/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE
  SOLUTIONAREA
  ALTERNATIVA
  A LITIGIILOR