Localizare: Aflata la 5 km departare de statia Bucine, in mijlocul unui peisaj tipic toscan ce iti taie respiratia, Borgo Iesolana este o veche ferma de familie, din piatra, complet renovata. Fiind localizata la mica distanta de cele mai frumoase orase din zona si anume Siena, Arezzo si Florenta, Borgo Iesolana este locatia ideala pentru vacanta dumneavoastra.

 

Camere: Pensiunea ofera oaspetilor sai 11 apartamente elegante, diferit decorate, fiecare avand o priveliste minunata catre peisajul inconjurator. Fiecare apartament este dotat cu bucatarie complet utilata, zona de living, terasa privata, internet WI-FI, televizor LCD, telefon si uscator de par.

Borgo Iesolana dispune de 3 apartamente de 2 persoane, 3 apartamente de 4 persoane, 3 apartamente de 6 persoane si 2 apartamente de 8 persoane.

 

Facilitati: Proprietatea are 2 piscine mari cu apa sarata si un gazebo privat cu sejlonguri pentru fiecare apartament.

Restaurantul aflat pe proprietate are 2 tersae exterioare ce ofera o priveliste de neuitat asupra viei si asupra livezii de maslini si o incapere eleganta la interior, fiind locul perfect de servire a micului dejun si al cinei.

Restaurantul este specializat in preparatele traditionale din Toscana, fiind posibila oricand si degustarea sortimetelor de vin produse in zona. Pentru cei pasioanti de arta culinara, Borgo Iesolana ofera la fata locului lectii private de gatit.

 

De la 122 euro/apartament/noapte


Localizare hotel

Località Iesolana, 52021 Bucine, Italia
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 1.14/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE
  SOLUTIONAREA
  ALTERNATIVA
  A LITIGIILOR