Localizare: Localizata in pitoresca zona Bretania, in Cotes d'Armor, proprietatea este asezata in inima unei vai linistie, inconjurata de 30 de hectare de padure, la mica distanta de plaja. Intr-o parte a amplei gradini sunt asezate casutele de vacanta, iar in cealalta parte restaurantul Le Char a Bancs.

 

Camere: Proprietatea ofera spre cazare 5 splendide apartamente decorate in stil rustic si 3 casute de vacanta in regim self catering.

Frumoasele apartamente au intrare separata oferind intimitate si independenta si pot gazdui de la 2 la 4 persoane. Toate aceste structuri de cazare sunt dotate cu pat dublu matrimonial, baie, internet WI-FI iar micul dejun este inclus in tariful de cazare.

Cele 3 casute de vacanta pot primi intre 2 si 4 persoane si sunt formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial si TV cu ecran plat, baie, bucatarie complet utilata, zona de dinning, terasa privata si internet WI-FI. Casutele mai mari au inca un dormitor cu paturi twin si gradina de legume privata.

 

Facilitati: Oaspetii cazati la casute pot comanda micul dejun cu o seara inainte, contra cost (10 euro/adult si 5 euro/copil). Micul dejun poate fi adus la casuta, sau poate fi servit in restaurant.

Zona ofera multiple moduri de petrecere a timpului liber, frumoasele plaje Bretone aflandu-se la numai 12 km de proprietate.

Fie ca doriti o plimbare in aer liber, o vizita la zoo sau o plimbare cu iathtul, distractie la un parc tematic, la piscina, echitatie sau golf, toate acestea sunt situate la numai o aruncatura de bat. Côtes d'Armor este faimoasa si pentru numeroasele vestigii istorice printre care faimoasa manastire Mont Saint Michel. 

 

 

Apartament: de la 82 euro/apartament/noapte, mic dejun inclus - sejur de minim 2 nopti

 

Casuta: de la 75 euro/casuta/noapte - sejur de minim 2 nopti


Localizare hotel

La ville Guerfault, 22170 Plélo Côtes d'Armor, Brittany FRANCE
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 1.28/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE
  SOLUTIONAREA
  ALTERNATIVA
  A LITIGIILOR