Les Petites Maisons de la Prerie - Bretania - Franta


Localizare: Localizata in pitoresca zona Bretania, in Cotes d'Armor, ferma familiei Lamuor adaposteste 8 magnifice casute de vacanta in regim self-cateting. Ferma este situata intr-o zona de campie, la munai 10 minute distanta de minunatele plaje bretone.

 

Camere: Cele 8 casute de vacanta, denumite dupa ocupantii lor originari, Rose, Louise, Marie, Josephine, Florence si Jeanne & Anne sunt inconjurate de o vasta campie, lanuri de porumb si livezi.

Casutele au mezanin sau etaj si sunt formate dintr-un living mare in care gasim o canapea, televizor cu ecran plat, o bucatarie complet utilata, baie si unul sau doua dormitoare cu pat matrimonial. Unele casute au zona de dinning si sobe pe lemne. Toate casutele are terasa privata cu zona de barbeque.

 

Facilitati: La 3 km de ferma se afla restaurantul familiei Lamour, Le Char a Bancs, ce serveste preparate bio, folosind numai ingrediente din ferma proprie. Copii se vor distra de minune aici caalrind poneii sau jucandu-se cu leaganele, toboganele, barcile cu pedale sau mangaind animalele de ferma.

La o aruncatura de bat fata de proprietate gasim un parc acvatic, o gradina zoologica, numeroase plaje, castele si gradini, magazine si restaurante. Zona este renumita de asemenea pentru frumoasele trasee de ciclism, bicicletele putand fi inchiriate din apropiere.

 

 

 

De la 80 euro/casuta/noapte - minimum 2 nopti


Localizare hotel

Le Mourvet Noir, 22170 Plélo, Côtes d'Armor, Brittany, FRANCE
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 1.24/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE
  SOLUTIONAREA
  ALTERNATIVA
  A LITIGIILOR