Localizare: Amplasata in Pacul National Triglav, Pristava Lepena imbina famecul arhitecturii traditionale cu beneficiile traiului contemporan. Valea Trenta, impreuna cu apele cristaline ale raului Soca creaza un mediu pefect pentru cei ce iubesc vacantele active. Proprietatea este usor accesibila, aperoportul Trieste aflandu-se la 150 km departare.

 

Camere: Proprietatea pune la dispozitia oaspetilor sai 8 apartamente si 5 camere. Fiecare structura de cazare are accesseparat si terasa privata, permitand turistilor sa se bucure in liniste de peisajul montan ce ii inconjoara.

Majoritatea cladirilor sunt cabane din lemn, fiecare unitate de cazare fiind dotata cu incalzire centralizata,  soba pe lemne, frigider, minibar, telefon, TV, WI-FI si baie cu dus si uscator de par. 

 

Facilitati: In cadrul restaurantului, turistii se pot bucura de preparate traditionale si de vinurile produse in Slovenia. Pensiunea pune accent in mod deosebit pe ingredientele BIO si pe preparatele pentru vegetareni.

In zona special amenajata pentru picnic sunt organizate frecvent activitati in cadrul carora copii isi pot prepara singuri masa in jurul focului de tabara.

Micul centru SPA detine o sauna cu infrarosu, o sauna finlandeza si un jacuzzi in aer liber.

Pristava Lepena este locatia ideala pentru familiile cu copii atat datorita cadrului natural in care este amplasata cat si datorita activitatilor pe care cei mici le pot desfasura la fata locului, printre care se numara si mica piscina in aer liber. 

De la 126/euro/camera/noapte


Localizare hotel

Lepena 2, 5232 So?a, Slovenia
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 1.49/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE