Localizare: Tudor Farmhouse Hotel este situat in satul istoric Clearwell, la numai 250 m departare de Castelul Clearwell, la marginea padurii Dean, in valea Wye, inconjurat de 14 acri de pasune.

 

Camere: Cele 23 de camere minunat decorate in stil traditional dispun de statie de cafea/ceai, uscator de par, TV cu ecran plat, WI-FI. Pentru confortul oaspetilor paturile matrimoniale mari au perne umplute cu puf de rata si lenjerie din bumbac de cea mai buna calitate.

 

Facilitati: Reastaurantul proprietatii serveste la micul dejun, pranz si cina preparate traditionale, folosind materia prima din ferma proprie. In zilele insorite, oapetii pot servi masa in aer liber, la picnic.

Pentru cei ce iubesc vacantele active, de la pensiune pot fi inchiriate biciclete, zona fiind intesata de obiective turistice de vizitat. Alte activitati in aer liber includ: gloful, pescuitul, plimbari cu cayacul, parcul de aventuri pentru copii sau tirul. In plus, de la fata locului pot fi organizate tururi culinare si cursuri de gatit la fermele invecinate.

De la 150 euro/camera/noapte


Localizare hotel

High Street, Clearwell, GL16 8JS, United Kingdom
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 1.25/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE
  SOLUTIONAREA
  ALTERNATIVA
  A LITIGIILOR