Localizare: Hotel Mistral este asezat pe malul marii, pe faleza din statiunea Balchik, la doar cativa metri de majoritatea magazinelor, a restaurantelor, si a celor mai multe atractii. Hotelul este elegant si cochet, cu fatada de piatra alba si ornat cu detalii din fier forjat. Are o frumoasa terasa cu vedere spre port, amenajata cu mese, scaune, umbrele si ghivece mari cu palmieri, iar seara este luminata feeric. Acesta ofera clientilor sai si o minunata priveliste asupra marii si a falezei, ceeea ce face din acest hotel, unul foarte cautat.

 

Camere: Cele 38 de camere ale hotelui sunt dotate cu minibar, televizor, telefon, internet, aer conditionat, uscator de par, baie cu cada sau dus, pardoseala-mocheta, balcon.

 

Facilitati: receptie non-stop, camera de bagaje, sala de conferinte, restaurant, terasa, baruri, room-service, inchiriri auto, spalatorie, curatatorie, ziare, serviciu de transfer, seif, internet wireless in lobby bar, room-service, apel de trezire, fax/copiator, serviciu de curierat, posibilitatea de a plati cu cardul.

Servicii cu plata: teren de tenis, inchiriere biciclete, sporturi motorizate pe apa, excursii cu vaporasul, golf, parcare.

Euro


Localizare hotel

8B,Primorska street, 9600 Balcic, Bulgaria
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 3.33/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE
  SOLUTIONAREA
  ALTERNATIVA
  A LITIGIILOR