Localizare: Hotel Thracian Cliffs Golf Beach Resort este amplasat intre Kavarna si Balchik, la 200 m de plaja. Complexul de vile este dispus in jurul celui mai mare teren de golf de pe litoralul bulgaresc. Complexul este impartit in doua zone, Marina Village si Hillside Village, ambele cu ample spatii verzi si vedere panoramica la Marea Neagra si la teren de golf. Resortul este destinatia perfecta, atat pentru amatorii jocului de golf, cat si pentru impatimitii sporturilor nautice.

 

Camere: Camerele elegant amenajate oferta tot confortul specific unui hotel de 5*, fiind dotate cu: telefon, LCD, chicineta utilata complet, baie cu cada sau cabina de dus, uscator de par, halat de baie, balcon cu masa si scaune, internet wireless, aer conditionat.

 

Facilitati: 3 restaurante, cocktail bar, coffee bar, club house, plaja privata, teren de golf, centru SPA, tratamente faciale, hamam, sauna, masaj, ice corner, zona de relaxare, sala de fitness, 4 piscine, Water banana, Aqua Rocket, Water torpedo, Stand up paddle, Paddle boat, Snorkeling, Kayaking, Windsurfing, Water Skiing, Wakeboarding si Catamaran sailing, parcarea, internet wireless, sala de fitness, baie turceasca, baia cu aburi, jacuzzi, prosoape, umbrela si saltele pentru plaja, servicii de transfer, bancomat.

Euro


Localizare hotel

Kavarna, 9656 Kavarna, Bulgaria
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 2.25/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE
  SOLUTIONAREA
  ALTERNATIVA
  A LITIGIILOR