Localizare: Hotel Casablanca este situat la 50 m de plaja, situat in orasul Obzor, oferind panorame uimitoare catre muntii Stara Planina. Locatia este foarte moderna si echipata conform standardelor de patru stele. Hotelul este intr-o locatie minunata, in imediata apropiere a atractiilor principale din oras. Personalul hotelului, util si prietenos, va asigura tot ce aveti nevoie pentru ca sejurul dumneavoastra sa fie unul de neuitat.

 

Camere: Studio-urile sunt dotate cu chicineta cu frigider , plita, cuptor microunde, toaster, tacamuri si vase, uscator de par, baie  cu dus, televizor, telefon, pardoseala-mocheta, aer conditionat, internet.

Apartamentele sunt dotate cu baie  cu cada sau dus, balcon, chicineta cu frigider , plita, cuptor microunde, toaster, tacamuri si vase, 2 televizoare, telefon, pardoseala-mocheta, aer conditionat, internet, uscator de par.

 

Facilitati: restaurant, bar, biliard, centru Spa, receptie clienti non-stop, camera de bagaje, terasa, centru de afaceri, piscina exterioara pentru adulti, piscina exterioara pentru copii, gimnastica la piscina, loc de joaca pentru copii, baby-sittyng, diverse programe de animatie la piscina, sala de conferinta, piscina exterioara, sauna, sala de fitness, curatatorie, parcare, jacuzzi, fitness, hamam, internet.

Servicii de masa: All Inclusive, cu servirea celor 3 mese principale si a diferitelor gustari, in restaurantul hotelului. Toate acestea, plus bauturile din cadrul barurilor se servesc in regim bufet suedez.

Servicii fara plata: piscina exterioara, sezlonguri si umbrele la piscina, masa de tenis, polo, darts, teren pentru diverse sporturi, fitness, club.

Servicii cu plata: jacuzzi, sauna, tratamente SPA, camera cu jocuri.

Euro


Localizare hotel

7, Dvoinica St., 8250 Obzor, Bulgaria
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 2.70/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE
  SOLUTIONAREA
  ALTERNATIVA
  A LITIGIILOR