Localizare: In anul 1960 aceata magnifica cladire ce dateaza din secolul al 17 lea a devenit membru al prestigiosului lant Relais & Chateaux. Luxosul hotel este inconjurat de o gradina mare si se afla in inima vaii raului Semois. Centrul orasului Bouillon si renumitul Castel din Bouillon sunt situate la 10 minute de mers cu masina. 

 

Camere: Auberge Du Moulin Hideus ofera 12 camere elegant decorate, unde selectia atenta a materialelor si a finisajelor reflecta in mod fidel spiritul locului. Camerele sunt dotate cu telefon fix, insa, pentru relaxarea deplina a oaspetilor, in zona lipseste conexiunaea la retelele de telefonie mobila. Fumatorii se pot relaxa in lounge-ul pentru fumat al hotelului si pot alege un trabuc din selectia de trabucuri din Havana.

 

Facilitati: Restaurantul Auberge Du Moulin Hideus este premiat cu stele Michelin si in timpul sezonului de vanatoare, acesta serveste preparate vanatoresti.

Gradina are un bazin mare, cu o fantana. Atunci cand vremea este frumoasa, va puteti bucura de soare pe terasa, puteti juca tenis sau puteti innota in piscina incalzita. 

Auberge Du Moulin Hideux ofera acces gratuit la Wi-Fi in lounge si un cyber-stand la receptie. Cand vremea este frumoasa puteti face drumetii si puteti descoperi peisajul deluros din imprejurimi. 

Sunati-ne sau scrieti-ne un mail pentru o obtine cea mai buna oferta!

 

Tarif: de la 184 euro/camera/noapte

 


Localizare hotel

Moulin Hideux 1, 6830 Bouillon, Belgia
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 1.32/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE
  SOLUTIONAREA
  ALTERNATIVA
  A LITIGIILOR