Localizare: Situat in inima parcului national Dartmoor, luxosul Bovey Castle ofera o priveliste minunata asupra raului Bovey, fiind inconjurat de o magnifica gradina in stil Edwardian. Parte a lantului Eden Hotel Collection, Bovey Castle a fost distins cu premiul "AA Small Hotel Group of the Year 2014 - 2015".

 

Camere: Bovey Castle ofera oaspetilor 63 de camere situate in cladirea centrala si 22 de vile discret amplasate pe proprietate.

Camerele Superior Castle si Valley Castle ofera privelisti spectaculoase asupra pacului national Dartmoor si asupra raului Bovey ce serpuieste linistit pe tot parcursul terenului de golf.

Fiecare dintre apartamentele spatioase ale castelului au living amplu ce poate fi folosit ca spatiu de luat masa sau ca zona separata pentru copii.

Fiecare dintre vile este dispusa pe 3 etaje si este formata din 3 dormitoare, 3 bai si o bucatarie complet utilata, putand primi pana la 8 oaspeti.

 

Facilitati: Bovey Castle are 2 restaurante de exceptie The Great Western Restaurant renumit pentru preparatele pe baza de fructe de mare, vita si vanat si Smith’s Brasserie, gastro pub ce serveste preparate din bucataria traditionala.

Proprietatea se mandreste cu magnificul teren de golf, piscina interioara si zona de SPA. 

Printre activitatile la care puteti lua parte in cadrul proprietatii se numara: vanatoarea cu ulii, golful, echitatia, plimbarile cu bicicleta, Range Rover off road, vanatoarea clasica.

In zilele ploioase copiii au la dispozitie o camera de activitati la interior, unde sub atenta supraveghere a personalului calificat pot lua parte la atelierele de creatie. Activitatile in aer liber includ cursuri de supravietuire unde cei mici invata cum sa faca focul si cum sa isi creeze un adapost in padure, intalniri interesante cu bufnitele si reptilele, trasul cu arcul, inot, lectii de golf sau de tenis, pescuit.

Dela 224 euro/camera/noapte


Localizare hotel

North Bovey, Dartmoor National Park, Moretonhampstead, TQ13 8RE, United Kingdom
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 1.38/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE
  SOLUTIONAREA
  ALTERNATIVA
  A LITIGIILOR