Localizare: Situat la marginea orasului Donegal, pe malul lacului Lough Eske, in imima unei paduri ce se intinde pe o suprafata de 43 de acri, acest luxos castel/hotel de 5 stele imbina trecutul istoric cu eleganta contemporana. Deschis in decembrie 2007, Lough Eske Castle Hotel & Spa a mentinut titlul de "World's Best Luxury Country Hotel" 5 ani consecutiv, intre 2009 si 20014.

 

Camere: Cele 96 de camere spatioase si luminoase sunt dotate cu tv cu ecran plat si sunt decorate cu mobilier din stejar. Ambianta spatiilor de cazare variaza de la stilul contemporan, regasit in Apartamentele cu vedere la Gradina, pana la stilul rural, elegant, al camerelor Courtyard, culminand cu decorul fastuos al Castle Suites, ce ofera acces privat in turnul castelului.

 

Facilitati: Restaurantul Cedars Grill ofera o panorama magnifica asupra intregii proprietati. In meniu, pe langa produsele la gratar, regasim fructe de mare proaspete si preparate ce apartin bucatariei "fusion".

Gallery Bar si Lobby Lounge ofera o optiune mai lejera de servit masa, oaspetii putandu-se de bucura de minunatele preparate intre 12:00 si 10:00 PM.

In Oak Bar au loc campionate de biliard sau spectacole cu muzica traditionala irlandeza.

Luxoasa Solis Spa include 2 tipuri de sauna, piscina acoperita si zona de fitness.

Oaspetii isi pot petrece timpul pescuid pe Lough Eske, sau practicand glof sau surf, Donegal Golf Club, Donegal Adventure Centre si Surf School aflandu-se la o distanta de mai putin de 30 de minute de mers cu masina.

Sunati-ne sau scrieti-ne un mail pentru o obtine cea mai buna oferta!

 

Tarif: de la 266 euro/camera/noapte


Localizare hotel

Lough Eske Castle Road, Donegal, Irlanda
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 1.26/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE
  SOLUTIONAREA
  ALTERNATIVA
  A LITIGIILOR