Localizare: Hotelul Aeolis Thassos Palace din Astris, insula Thassos, este un hotel nou construit, in perioada 2010-2011, ce ofera conditii bune de cazare si facilitati elegante. La aproximativ 200 de metri de hotel se afla o plaja linistita. Alte plaje mai cunoscute ale insulei, precum Astris, se afla la 1 kilometru iar plaja Psili Ammos la 2 kilometri.

 

Camere: Hotelul Aeolis Thassos Palace ofera cazare in 45 de camere spatioase ce au in dotare: pat twin sau matrimonial & canapea, TV LCD, minibar, seif, telefon, conexiune la internet, aer conditionat, baie cu dus sau cada, feon si balcon. Toate spatiile de cazare de la Aeolis Thassos au un decor modern si sunt dotate cu aer condisionat, TV LCD cu canale prin satelit si seif. Baia eleganta include un uscator de par si articole de toaleta gratuite. Unele au vedere la munte, iar altele ofera vedere libera la mare.

 

Facilitati: Hotelul Aeolis Thassos Palace dispune de urmatoarele facilitati: piscina exterioara, lobby & receptie, restaurant & bar, piscina exterioara cu terasa & vedere panoramica spre marea Egee, sala de fitness, sala de jocuri, centru SPA, salon de infruumusetare, sala de conferinte.

 

Tariful include

 


Localizare hotel

Astris, Astrís, 64002, Grecia
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 2.40/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE
  SOLUTIONAREA
  ALTERNATIVA
  A LITIGIILOR