Localizare: Acest complex de apartamente este situat la 250 de metri de una dintre cele mai bune plaje de pe insula, in satul Pachis. Este situat la drumul principal, la aproximativ 2 km de centrul orasului Skala Rachoni.

Camere:
 Louloudis Fresh este un Boutique Hotel nou, complet renovat în 2012 si are 18 camere decorate diferit. Atmosfera intima a camerelor cu facilitati moderne distinctive, decor elegant si estetica impresionanta, creeaza un Boutique Hotel unic in zona. Toate camerele au o baie privata cu dus si uscator de par, o zona de sufragerie si o chicineta si sunt dotate cu telefon, TV prin satelit, acces la internet, seif, aparat de ceai si cafea, aer conditionat individual si un balcon.

Facilitati:
 Printre facilitatile oferite de hotel pentru oaspetii sai se numara o cafenea, un bar si o sala de mic dejun. Oaspetii pot servi gustari si bauturi la barul de langa piscina cu vedere la mare. Restaurantul ofera un meniu bogat de seara cu specialit??i locale. In gradina se organizeaza saptamanal seri de barbeque.

Distanta de la plaja: cca 500m


Tariful include

Cazare cu mic dejun

 

Tariful nu include

Transport

Asigurare medicala si/sau storno


Localizare hotel

Skala Rachoniou, Skála Rachoníou, 64004, Grecia
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 2.57/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE
  SOLUTIONAREA
  ALTERNATIVA
  A LITIGIILOR