Localizare: Hotel Lucy este situat in partea vestica a orasului Kavala la cativa km de port si este una dintre cladirile reprezentative ale regiunii din punctul de vedere al locatiei si arhitecturii. 

Hotelul Lucy s-a deschis prima data pe 1 Aprilie 1976 si incepand de atunci a ramas un pion important pe scena turismului din prefectura Kavala si din imprejurimi.

Din 2006 a primit categoria de 5 stele, a fost renovat complet si transformat intr-o unitate moderna, de lux care confera functionalitate, pastrand totusi o parte din structura clasica cocheta.

 

Camere: In structura de cazare a hotelului se regasesc mai multe tipuri de camere:

Executive Suites, avand in dotare: grup sanitar propriu, hidromasaj, halat si papuci de baie, , uscator de par, oglinda cosmetica, telefon in camera si in baie, tv cu ecran plat, radio, minibar, internet, seif, aer conditionat centralizat, birou, saltele ecologice si anatomice, lenjerie de pat din matase, balcon, acces pe baza de cartela electronica.

Junior Suites  sunt camere spatioase, cu posibilitatea introducerii unei canapele / unui pat suplimentar. Prezinta in dotare: grup sanitar propriu ( cada ), halat si papuci de baie, uscator de par, oglinda cosmetica, telefon in baie si in camera, internet, minibar, TV cu ecran plat, satelit, radio, birou, seif, aer conditionat centralizat, saltele ecologice si anatomice, lenjerie de pat de matase, balcon, acces pe baza de cartela electronica. Toate apartamentele junior au balcon cu vedere spre mare.

Cele 65 de camere duble, unele cu 2 paturi separate, altele cu mat matrimonial, au dotari standard: grup sanitar propriu, uscator de par, oglinda cosmetica, , telefon in baie si in camera, internet, seif, minibar, TV cu ecran plat, satelit, radio, birou, saltele ecoligice si anatomice, aer conditionat centralizat, inchidere pe baza de cartele electronice. Camerele duble cu balcon au vedere spre mare iat camerele duble fara balcon au vedere spre statiune - exista diferentiere de tarif.

Camerele single, tip business dispun de dotarile standard : grup sanitar propriu, uscator de par, oglinda cosmetica, , telefon in baie si in camera, internet, seif, minibar, TV cu ecran plat, satelit, radio, birou, saltele ecoligice si anatomice, aer conditionat centralizat, inchidere pe baza de cartele electronice.

Toate camerele au AC centralizat (cald/rece), TV, telefon si internet wireless (gratuit).

 

Facilitati: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor mai multe tipuri de facilitati, precum:

 • restaurant central Anatoli, de unde se poate admira peisajul exotic al regiunii
 • piscina exterioara (functionala in sezon)
 • pool bar
 • restaurant a la carte "N 40-55"
 • lobby bar, bar la etaj
 • internet WiFi in tot hotelul
 • 3 sali de conferinta echipate modern
 • sala de evenimente.

Tariful include

Cazare cu mic dejun

 

Tariful nu include

Transport

Asigurare medicala si/sau storno


Localizare hotel

Kalamitsa Beach, Kavála, 65404, Grecia
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 2.25/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE
  SOLUTIONAREA
  ALTERNATIVA
  A LITIGIILOR