Localizare:Diana Palace are o locatie superba, intr-una dintre cele mai frumoase si cosmopolite zone din Argassi. Acesta este situat la numai 3 km de orasul Zakynthos, la 5 minute de mers pe jos de la plaja si Argassi precum si la cateva minute de cele mai bune plaje din Vasilikos.

 

Camere: Hotelul Diana Palace are un total de 120 camere, echipate cu aer conditionat, telefon cu linie directa (contra cost), televizor cu telecomanda (la cerere), frigider, uscator de par, balcon, serviciu de trezire, wi-fi.

 

Facilitati: Diana Palace Hotel imbina relaxarea si confortul pentru a va oferi cele mai placute experiente. Acesta are tot ceea ce va asteptati de la un hotel modern, dar cu un lux, bun gust si caracter personal unic. Un hotel de patru stele, conceput cu un stil modern.

Diana Palace pune la dispozitia clientilor piscina exterioara cu sectiune pentru copii, snack bar, TV launge, centru de fitness, masaj (contra cost), loc de joaca pentru copii, program de animatie, exchange, parcare si wi-fi (contra cost). Clientii se pot relaxa la un joc de biliard sau playstation in camera special amenajata.

Tariful include


Localizare hotel

Review
Parerile clientilor:
 • Currently 2.92/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE
  SOLUTIONAREA
  ALTERNATIVA
  A LITIGIILOR