Localizare: Luxury Hotel & Spa este un hotel de 5 stele amplasat la doar 80 de metri de plaja din Tsilivi si la doar 5 km de orasul Zakynthos. Oaspetii pot utiliza o parcare gratuita, aflata la cateva minute de mers pe jos de hotel.

 

Camere: Camerele sunt dotate cu TV cu plasma si acces gratuit la internet Wi-Fi, iar oaspetii beneficiaza de acces gratuit la centrul spa, sauns si centrul de fitness.

Camerele sunt elegante si au balcon mobilat spatios. Baia are panel de dus cu jeturi de masaj sau o cada. Toate camerele ofera TV cu ecran plat cu canale prin satelit, DVD player si aparat de cafea. Unele au cada privata cu hidromasaj si cada spa.

 

Facilitati: Oaspetii isi pot începe ziua cu un bogat mic dejun tip bufet servit la Restaurantul Ambrosia. Pentru cina, restaurantul ofera un bufet cu specialitati locale si mediteraneene. Celebrul bucatar-sef Dimitris Skarmoutsos pregateste un meniu complet la Restaurantul Neptun. Lounge barul cu pian ofera sampanie si cocktailuri. De asemenea, organizeaza seri cu muzica jazz. Lesante Luxury Hotel & Spa include o piscina interioara încalzita, un dus cu efect deosebit si o cada cu hidromasaj. Exista 4 camere de masaj si un hamam. Oaspetii mai tineri au la dispozitie o piscina pentru copii

Tariful include


Localizare hotel

Main Street, Tsilivi, 29100, Greece
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 2.40/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE
  SOLUTIONAREA
  ALTERNATIVA
  A LITIGIILOR