Localizare: Cu vedere la una din plajele Republicii Dominicane, Hard Rock Hotel & este o proprietate potrivita pentru familii, care se mandreste cu cel mai bun cazinou din zona.

 

Camere: Suitele luxoase si spatioase includ acces gratuit la internet wireless si prin cablu si TV. Toate apartamentele de la Hard Rock Hotel & Casino au balcon privat sau patio, halate de baie si papuci. Facilitatile disponibile includ un minibar complet aprovizionat cu bauturi racoritoare, apa imbuteliata si bere locala.

 

Facilitati: Sunt disponibile servicii de divertisment de noapte, teren de golf, precum si un centru spa. Facilitatile pentru familii includ centrul Rock Star Minigolf si centrul Arcade, care ofera o selectie larga de jocuri, precum si centrul Extreme, care are 2 terenuri de tenis si perete de alpinism. De asemenea, hotelul pune la dispozitie un centru de fitness, cu greutati si echipamente ultramoderne, precum si 13 piscine. Intre acestea se numara 3 piscine pentru copii, una de relaxare, precum si o piscina destinata exclusiv adultilor.

Tarif de la 474 euro/camera/noapte


Localizare hotel

Boulevard Turistico del Este Km 28 #74, Bavaro, 23302 Punta Cana, Republica Dominican?
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 1.04/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE