Localizare: Carpahtian Estate este un domeniu cum rar intalnesti, o destinatie care ofera privelisti uluitoare catre vaile buzoiene acoperite cu paduri fabuloase de tei de pe dealul pe care il domina.

Locatia ofera posibilittaea unei evadari din viata citadina, departe de presiunea pe care deseori o insoteste. Aici aveti ocazia de a asculta natura, pentru a va odihni si pentru a va regasi. Timp pentru sine, pentru familie, pentru prieteni.

Carpahtian Estate este amplasat in locul unei foste livezi care se intindea pe 10hectare, domeniul avand deschidere catre Valea Buzaului, fapt ce ii permite sa ofere incantarea unei privelisti care se intind pana la Sarata Monteoru.

 

Camere: Locuinta principala dispune de 3 camere de oaspeti generoase cu baie proprie si 2 apartamente familiale, unde pot dormi pana la 10 oaspeti si 4-6 copii. Toate dormitoarele sunt mari, cu baie proprie si zona de conversatie sau citit. Dormitoarele de la parter au iesirile directa la terasa privata, cu vedere desavarsita catre peisajul din jur.

 

Facilitati: Domeniul cuprinde o ferma, 2 locuri, o livada tanara, o gradina vasta de legume, o sera si o plantatie de capsuni si zmeura, sauna, piscina interioara, baie turceasca, drumetii cu bicicleta, degustare de vinuri.

Tip oferta Perioada Euro / Pers / Noapte Tip masa
de la pana la Single Double Triple
Standard24-03-201620-12-2016-125-Mic dejun

 

Tariful include

Cazare cu mic dejun continental sau romanesc

Acces la piscina interioara, sauna, baie turceasca

Baby cot sau pat suplimentar pentru copil pana in 6 ani

Parcare, biciclete de munte, acces la bucataria utiliata

 

Tariful nu include

Pat suplimentar pt copil peste 6 ani - 50 euro/noapte


Localizare hotel

DJ203G, 127613 M?gura, Romania
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 1.79/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE
  SOLUTIONAREA
  ALTERNATIVA
  A LITIGIILOR