Casa Bata Hunting & Spa Resort - Arad


Localizare: Domeniul Casa Bata se intinde pe judetele Arad si Timis, avand doi proprietari asociati in cote de ½ fiecare din intreaga proprietate. Motivatia edificarii constructiei Casa Bata a izvorat din faptul ca suprafetele mari de padure detinute de proprietari genereaza si oportunitatea exceptionala de vanat si de alte activitati recreative si de relaxare in natura. Astfel , cei doi proprietari au decis in 2008 sa construiasca de la zero , de pe iarba verde, prezenta constructie avand de la inceput ideea de a satisface necesitatea de recreere si vanatoare.ale potentialilor musafiri si oaspeti ai proprietarilor.

 

Camere: Casa Bata pune la dispozitie 12 camere duble cu pat matrimonial, 4 camere duble cu paturi twin si 2 apartamente delux cu 2 dormitoare.

Camerele sunt dotate cu dus, uscator de par, halat de baie, articole de toaleta gratuite, papuci de casa, frigider, TV LCD, balcon.

 

Facilitati: restaurant, gradina, terasa, gratar, tenis de masa, darts, drumetii, sauna, camera de jocuri, teren de joaca pentru copii, spalatorie, serviciu de calcatorie, sala conferinte, internet, parcare privata gratuita, biciclete gratuite, 2 cabane de vanatoare in padure.

 

Tip oferta Perioada Lei / Pers / Noapte Tip masa
de la pana la Single Double Triple
Standard01-02-201620-12-2016-112-Fara masa

 

Tariful include

Cazare fara masa


Localizare hotel

Loc. Bata - Sat Tela 12, 317020 Bata, România
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 1.37/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE
  SOLUTIONAREA
  ALTERNATIVA
  A LITIGIILOR