Cincsor Casa De Oaspeti - Voila - Brasov


Localizare: Casele de Oaspecti Cincsor sunt situatie in Voila, Brasov.

Casa de Oaspeti din Vechea Scoala este construita in stilul Art Nouveau in 1910 si renovata cu grija în anul 2014, cladirea vechii scoli evanghelice sasesti, acum transformata in casa de oaspeti, ofera odihna, recrere si o atmosfera inedita. 
Pe langa cele 4 dormitoare, casa de oaspeti va pune la dispozitie o zona de recreere in camera cu camin, o bilbioteca/camera media si o veranda luminoasa in care puteti servi masa.

Cea mai veche cladire din Cincsor dupa Biserica Fortificata, vechea Parohie Evanghelica restaurata si transformata in casa de oaspeti va pune la dispozitie cinci camere en-suite, o mica biblioteca, o frumoasa sufragerie si o camera de lounge, ambele cu fresce ce dateaza de la sfarsitul sec al XV-lea si nu in ultimul rand o bucatarie spatioasa.

Casa parohiala se afla într-o gradina mare, spatioasa, cu flori si legume. Cei mici se pot juca în „Casuta cu povesti”, o fosta casuta pentru albine. În vechea sura, adultii pot servi un pahar de vin sau pot organiza o mica petrecere.

 

Facilitati: Restaurant, wi-fi, zona de lounge, biblioteci, loc de joaca pt copii, jocuri de interior.

 

 


Localizare hotel

Cinc?or, Str. Principal? nr. 212-213 Comuna Voila, jude?ul Bra?ov, 507261 România
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 1.42/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE
  SOLUTIONAREA
  ALTERNATIVA
  A LITIGIILOR