Localizare: Inconjurat de livezi si podgorii, acest conac renovat din anul 1878 se afla in Maxut, la 30 de minute de mers cu masina de gara Targu Frumos. Conacul Polizu se afla printre frumoasele dealuri moldave. A fost construit intre anii 1880 – 1887 de omul politic Constantin Ghika-Deleni, in satul Maxut, judetul Iasi.Conacul de la Maxut este deopotriva un edificiu cu valoare arhitecturala, dar si cu valoarea memorialistica in calitatea lui de loc de intalnire al boierimii moldave si bucurestene la finele veacului al XIX-lea si sfarsitul celui de-al doilea Razboi Mondial. Intre inaltii oaspeti ai locului, s-au numarat in anii Primului Razboi Mondial, cand se aflau la Iasi in refugiu, Regina Maria, principia Ileana si Nicolae, care au revenit ulterior in 1926, lasand marturii scrise despre trecerea lor la Maxut, ca oaspeti ai cuplului Alexandrina si Niculae Polizu Micsunesti.

Din fericire, pe 11 Ianuarie 2006, conacul a fost introdus intr-un amplu process de renovare, ce a durat vreme de cinci ani

 

Camere: Domeniul are 19 camere, mobilate si decorate in stilul neoclassic, cu elemente ale secolului XVIII – XIX.  Conacul dispune de 5 camere duble standard (25-30mp), 3 camere deluxe (40-45mp), 7 camere duble superior (35-40mp) si 4 jr suite deluxe (40-45mp).

 

Facilitati: Conacul dispune de restaurant, terasa, bar, biciclete de inchiriat, internet, parcare. Crama ofera toate dotarile necesare organizarii unor degustari de vinuri, petreceri private si alte activitati. Tuturor acestora, adaugam adoratia gradinii pline de emotii si o sala de evenimente spatioasa si eleganta.

Tip oferta Perioada Euro / Pers / Noapte Tip masa
de la pana la Dbl Standard Dbl Superior Dbl Deluxe
Standard12-02-201620-12-2016202530Mic dejun

 

Tariful include

Cazare cu mic dejun


Localizare hotel

Maxut, Deleni Village, Iasi county, 707168 Maxut, România
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 1.53/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE
  SOLUTIONAREA
  ALTERNATIVA
  A LITIGIILOR