Localizare: Castle Hotel Daniel este situat în localitatea Talisoara, la 50 km de Brasov. Ofera un restaurant, camere elegante si WiFi gratuit.

 

Camere: Castelul dispune de un total de 8 camere, fiecare cu design unic, cu o scurta poveste si o denumire sugestiva. Din totalul de 8 camere 3 sunt incadrate in categoria superior, avand cateva elemente in plus, fata de restul camerelor: semineu propriu (in Castle Gate Room si Swan Suite) sau picturi murale din secolul 17; aceste 3 camere sunt dotate cu paturi matrimoniale. Restul de 5 camere sunt incadrate in categoria standard; in aceste camere avem paturi modulare: se putem aranja in mod twin sau in mod double conform necesitatilor. Majoritatea camerelor sunt foarte spatioase (pana in 50 mp) si suporta 1-2 paturi suplimentare dupa caz.

 

Facilitati: Castle Hotel Daniel ofera o gradina mare cu terasa si facilitati de gratar. Puteti savura o bautura în barul hotelului, iar copiii se pot distra în sala de jocuri sau pe terenul de joaca. Proprietatea are parcare privata gratuita. Familia Racz, adica doi tineri cu 3 copii mici si frumosi, a reconditionat superb un vechi conac si l-au deschis circuitului turisticLa cerere organizam si excursii, activitati zilnice (inclusiv ghid si transport daca se solicita); avem totodata 10 biciclete pentru inchiriat. Castelul a fost construit in stilul renascentist tarziu, iar in secolul XIX s-a realizat o extindere cu o aripa clasicista. Toate aceste detalii si istoria familiei Daniel au fost atent cercetate de familia Racz, actualii proprietari, pastrate si evidentiate turistilor. Talisoara este un sat necunoscut în judetul Covasna, dar la doar 60 km de Brasov. Dupa ce o iei pe drumul national spre Sighisoara, cand ajungi în Maierus faci dreapta, peste Olt, apoi stanga, spre Baraolt… si cand ajungi la Baraolt, mai e doar un sat. Este o zona verde, plina de dealuri si de sate linistite. 

Tip oferta Perioada Euro / Pers / Noapte Tip masa
de la pana la Single Standard Dubla Standard Dubla Superior
Standard15-01-201621-12-2016564055Mic dejun

 

Tariful include

Cazare cu mic dejun

 

Conditii cazare copii

Copil 6-14 ani in pat suplimentar - plateste 20 euro/noapte

Adult in pat suplimentare - plateste 30 euro/noapte

 

Suplimente masa

Demipensiune - 15 euro/pers/noapte

Pensiune Completa - 30 euro/pers/noapte


Localizare hotel

Str. Principala Nr. 215, Sat Talisoara, 527058 Baraolt, Romania
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 1.42/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE