Localizare: Viscri se afla la 45km de Sighisoara. Locatia a fost preluata de un cuplu de tineri, care au lasat viata urbana din Fagaras si s-au mutat definitiv in Viscri. Au restaurant casuta, au mobilat-o si s-au gospodarit, incat oaspetilor sai sa le ofere bucate traditionale si doar crescute de ei. De asemenea gazdele va pot introduce si in viata satului prin mestesugurile si activitatile pe care vi le pot intreprinde.

Viscri este locul magic de relaxare unde termopanele sunt interzise si unde Printul Charles si-a cumparat o casuta. 

 

Camere: In casuta Viscri 125 veti gasi camere duble in cladirea principala si un apartament la strada. Toate camerele duble au un pat dublu  de 1.6x2m si baie privata. Apartamentul este format din 2 camere si o baie, ce poate gazdui pana la 6 persoane.

 

Facilitati: restaurant, gradina, hamace, loc de joaca pentru copii, badminton, board games, darts, fotbal, volei, foosball, Xbox, filme, internet wireless gratuit, reviste, carti, PC, xerox, activitati precum vanatoare de trufe, paine traditionala, plimbari cu bicicleta, trekking, activitati la camp/cu fan, plimbare la stana si participarea la activitatile intreprinse acolo.

 

Tariful include

Cazare cu mic dejun

 

Servicii suplimentare

Pranz - 12 euro/pers/zi

Cina - 15 euro/pers/zi

 

Conditii cazare copii

Copil 0-10 ani - reducere 100%

Copil 10-16 ani - reducere 50%

Adult in pat suplimentar - plateste 20 euro/noapte


Localizare hotel

125, Viscri, Brasov, Romania
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 1.30/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE