LocalizareHotel Amiral este amplasat in zona de nord a statiunii, la cativa pasi de plaja. Impreuna cu hotelurile Comandor si Orfeu formeaza un complex hotelier cu traditie in statiune.  

 

Camere: Renovat in anul 2007, Hotel Amiral va pune la dispozitie 115 camere cu vedere spre mare, fiecare spatiu de cazare fiind dotat cu televizor/cablu tv, mini-bar, telefon cu linie internationala directa, cablu internet, uscator de par, balcon cu scaun si masuta, instalatie de aer conditionat, pardoseala din gresie cu covorase, baie cu dus.

 

Facilitati: Hotel Amiral dispune de restaurant, terasa, cofetarie, piscina, loc de joaca pentru copii, sala de conferinte si salon de infrumusetare. Plaja din dreptul hotelului este lata, cu intrare lina in mare, si este amenajata cu sezlonguri si umbrele.

Sala de conferinte a hotelului are o capacitate de 50-60 de locuri si este dotata cu echipament complet.
Servicii de masa: Mic dejun (bufet suedez); Demipensiune - mic dejun si cina (bufet suedez) + bauturi (alcoolice si nonalcoolice) pe durata meselor; All inclusive - mic dejun+pranz+cina (bufet suedez) + gustari la ora 17:00 (produse de patiserie, mini pizza) + bauturi in regim all inclusive (alcoolice si nonalcoolice) pe durata meselor la barul din restaurant si pe durata zilei (10:00-22:00), in afara meselor, la barul de la piscina.

lei


Localizare hotel

Mamaia, 900001 Mamaia, România
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 1.88/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE
  SOLUTIONAREA
  ALTERNATIVA
  A LITIGIILOR