LocalizareHotel Bavaria Blu este situat pe faleza din sudul statiunii, fiind incadrat de Hotel Dacia Sud si Radio Vacanta. Renovat complet in ultimii ani, Hotelul Bavaria Blu Mamaia este o unitate moderna care va ofera conditii de cazare foarte bune. 

 

Camere: Hotelul dispune de 139 de spatii de cazare, interioare aerisite si facilitati multiple. Toate camerele din incinta Hotel Bavaria Blu au in dotare grup sanitar propriu, sistem de climatizare, internet wireless, minibar, telefon, televizor, uscator de par. In plus fata de restul camerelor, garsonierele sunt dotate cu canapea extensibila.
Camerele duble cu vedere la mare si garsonierele sunt dotate cu balcon. Camerele duble situate la parter nu sunt dotate cu balcon.
Doar o parte din camerele duble standard (vedere la parcare) sunt dotate cu balcon. Dimensiuni camere duble: 18mp, dimensiuni garsoniere: 28 mp. Camerele duble economy sunt mai mici ca dimensiune si o parte din ele sunt dotate cu balcon.

 

Facilitati: Printre facilitatile Hotelului Bavaria Blu se numara: 3 restaurante, 3 terase, grill house, 3 sali de conferinta, piscina adulti si copii, sezlonguri si umbrele, bar la piscina, lift, rampa access persoane cu dizabilitati si parcare pazita. Oaspetii au acces gratuit la piscina hotelului, beneficiind de sezlonguri si umbrele. 

lei


Localizare hotel

Mamaia, 900001 Mamaia, România
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 1.91/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE