LocalizareHotel Iaki este unul dintre cele mai prestigioase hoteluri de pe litoralul romanesc al Marii Negre. Amplasat in centrul statiunii, Hotel Iaki Mamaia este un loc incarcat de istorie, care ofera si in zilele noastre servicii si facilitati excelente. Complet renovat, pe fosta locatie a Hotelului Bucuresti, construit in perioada interbelica, Hotel Iaki Mamaia este dispus pe 3 si 4 etaje si pune la dispozitie de 122 de camere duble si apartamente cu un design placut. 

 

Camere: Camerele Hotelului Iaki sunt impartite astfel:
-62 camere duble standard twin sau matrimonial. Suprafata: 27 mp
-20 camere duble superioare cu 2 paturi, canapea extensibila, hol mic cu fotolii si masuta. Suprafata: 29 mp
-2 camere duble executive cu 2 paturi separate (se pot uni), canapea extensibila, terasa cu vedere frontala la mare
-24 apartamente standard cu 2 paturi separate (se pot uni), living cu canapea extensibila. Suprafata: 42 mp
-6 apartamente superioare formate din dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, hol
-5 apartamente executive cu paturi separate (se pot uni), canapea extensibila, terasa cu vedere frontala la mare
-3 apartamente prezidentiale, dispun de 2 dormitoare (unul cu paturi separate, unul cu pat matrimonial) living si 2 bai
Urmatoarele dotari sunt valabile pentru toate camerele si apartamentele din incinta Hotel Iaki Mamaia: aer conditionat, minibar, uscator de par, televiziune prin cablu, telefon cu acces international, linie dial-up de acces la internet.

 

Facilitati: Hotel Iaki este deschis pe durata intregului an si va ofera, pe langa cazare, restaurante, pizzerie, cluburi, baruri, centru SPA modern, centru de conferinte, terenuri de sport, piscine si parcare proprie.

Centrul de conferinte cuprinde 4 sali cu o capacitate totala de 400 de locuri si include toate dotarile necesare unui eveniment reusit. Sala de receptii poate gazdui un numar de 150 de persoane.
Centrul de recuperare si relaxare are o suprafata de 2000 mp si include piscina (semi-olimpica) de 21 m lungime acoperita, jacuzzi, sala de fitness, sala de aerobic, doua saune uscate, doua saune umede, doua sali de masaj, doua solarium, aqua gym, teren de fotbal/tenis cu nocturna, parcare subterana.
Mentiuni servicii de masa
- este obligatorie purtarea bratarii inmanate la receptia hotelului in momentul cazarii, pentru accesul la masa de pranz/cina;
- bufetul suedez din cadrul demipensiunii si al pensiunii complete, se serveste doar in interiorul celor 2 restaurante; terasa restaurantului este destinata doar turistilor cu consumatie a la carte;
Prosoapele pentru plaja/piscina se acorda in schimbul unui card special - achizitionat de la receptia hotelului in baza unui depozit drept garantie de 100 lei/prosop.

lei


Localizare hotel

Mamaia Resort, 900001 Mamaia, România
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 1.52/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE
  SOLUTIONAREA
  ALTERNATIVA
  A LITIGIILOR