LocalizareHotel Mercur Minerva este amplasat pe faleza statiunii, in zona de nord, la aproximativ 50 de metri de plaja. Complexul este format din Hotel Mercur 3*, Hotel Minerva 3* si Vila Maia 4*, dar si din zone de agrement, terase si plaja privata. 

 

Camere: Hotelul are 280 de camere duble standard si family, 12 apartamente si 6 garsoniere.

Camere duble standard: aer conditionat, TV color, internet wi-fi gratuit, minibar, telefon intern, balcon (o parte din ele), mobilier nou, tamplarie aluminiu cu geam termopan, pardoseala din parchet.
Camerele family sunt formate dintr-o camera dubla cu pat matrimonial si o camera dubla cu 2 paturi care comunica intre ele printr-o usa. Camerele au aceleasi dotari ca si cele duble standard.
Apartamentele sunt situate la etajul 1 in Vila Maia 4*, au o suprafata de 60 mp si sunt formate din dormitor cu pat matrimonial si dressing, living cu canapea extensibila si baie cu cada. Sunt dotate cu LCD TV in dormitor si living, aer conditionat in dormitor si living, internet wi-fi gratuit, minibar, expresor de cafea, DVD player, uscator de haine, uscator de par, halate de baie si papuci de unica folosinta, pardoseala cu mocheta. Fiecare apartament beneficiaza de loc de parcare si sezlonguri, umbrela si prosoape pe plaja.
Garsonierele sunt situate la parterul Vilei Maia 4*, au o suprafata de 30 mp si sunt compuse din dormitor spatios dotat cu canapea extensibila si baie cu cabina de dus. Sunt dotate cu aer conditionat, LCD TV, internet wi-fi gratuit, minibar, expresor de cafea, DVD Player, uscator de haine, uscator de par, halate de baie si papuci de unica folosinta, pardoseala cu parchet. Fiecare garsoniera dispune de sezlonguri, umbrela si prosoape pe plaja.

 

Facilitati: Complexul hotelier Mercur Minerva Mamaia este ideal pentru familiile cu copii si se remarca prin pachetele de Demipensiune si All Inclusive. Restaurantul hotelului dispune de un salon cu capacitatea de 200 de locuri si terase acoperite cu capacitatea de 400 de locuri, unde sunt organizate in fiecare seara programe artistice. Complexul dispune de piscine, pool bar, plaja privata cu bar si pizzerie, locuri de joaca atat in interior, cat si in curtea complexului si pe plaja, echipa de animatie, terenuri de sport, spatii exterioare destinate relaxarii, sala de fitness. De remarcat este Clubul pentru copii MeMi care propune o multitudine de activitati educative si distractie. 

Pachetul cazare cu mic dejun include: cazare, mic dejun bufet, bauturi non-alcoolice doar in timpul mesei (sucuri, apa, cafea, ceai), acces gratuit la locurile de joaca exterioare, acces gratuit la internet wi-fi in complex si pe plaja, acces gratuit la piscinele complexului in functie de disponibilitate fara sezlong si umbrela (acestea sunt contra cost), acces gratuit pe plaja fara sezlong si umbrela (acestea sunt contra cost), parcare gratuita in limita disponibilitatii.
Pachetul cazare cu Demipensiune Premium include: cazare, mic dejun bufet si pranz sau cina bufet, bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse doar in timpul meselor, acces gratuit la cele 3 locuri de joaca exterioare, acces gratuit la clubul pentru copii MeMi, acces gratuit la piscinele complexului cu sezlong gratuit in limita disponibilitatii, acces gratuit la plaja cu 2 sezlonguri si umbrela pentru fiecare camera, acces gratuit la internet wi-fi in complex si pe plaja, parcare auto gratuita in limita locurilor disponibile.
Pachetul cazare cu All Inclusive Premium include: cazare, toate cele 3 mese tip bufet, bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse in intervalul 07.00 – 22.00, gustari diverse in intervalul 16.30-18.00, acces gratuit la cele 3 locuri de joaca exterioare, acces gratuit la clubul pentru copii MeMi, acces gratuit la terenurile de sport, acces la piscinele complexului cu sezlonguri gratuite in limita disponibilitatii, acces gratuit pe plaja cu 2 sezlonguri si umbrela pentru fiecare camera, acces gratuit la internet wi-fi in complex si pe plaja, parcare auto gratuita in limita disponibilitatii.
In cazul garsonierelor si apartamentelor, se acorda cate 4 sezlonguri, la pachetele cu All inclusive.

lei


Localizare hotel

Mamaia, 900001 Mamaia, România
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 1.56/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE
  SOLUTIONAREA
  ALTERNATIVA
  A LITIGIILOR