Localizare: Atlantica Akti Zeus Resort 4* este situat pe plaja, pe coasta nordica a Cretei, la 5 km de capitala insulei, Heraklion. La o distanta de 10 minute de mers cu masina se afla Almyros Gorge, unde puteti face drumetii sau puteti vizita ruinele unei manastiri din secolul al 14 lea. La mica distanta de hotel se afla si Palatul lui Knossos, in al caruil labirint se spune ca regele Minos l-a intemnitat pe temutul Minotaur.

Aeroportul international Nikos Kazantzakis se afla la 11 km.

 

Camere: Atlantica Akti Zeus ofera oaspetilor o larga varietate de structuri de cazare, de la camerele duble standard, situate in cladirea principala, perfecte pentru vacanta de cuplu, pana la camere spatioase de familie cu piscina privata. Toate unitatile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, TV cu ecran plat, minibar, statie de cafea & ceai, internet WI-FI.

 

Facilitati: Hotelul are 10 restaurante si baruri, numai o parte dintre ele fiind insa incluse in programul all inclusive.

Copiii vor fi super fericiti avand la dispozitie un parc acvatic cu 6 tobogane, iar cei mai mici dintre ei se pot distra si balaci in zona special amenajata pentru ei, Regatul Animalelor. Distractia continua si la interior, in Clubul Copiilor sau in Camera de Jocuri, unde personalul specializat ii va tine pe cei mici ocupati toata ziua.

Printre facilitatile hotelului se numara si o sala de fitness si zona de spectacole.

 

 

 

De la 198 euro/camera dubla/noapte/all inclusive


Localizare hotel

1-3 Ammoudara, Linoperamata 715 00, Grecia
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 1.17/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE
  SOLUTIONAREA
  ALTERNATIVA
  A LITIGIILOR