Localizare: Situat la 1 km departare de Weissensee, Familienhotel Kreuzwirt este inconjurat de un minunat peisaj montan, parte a magnificei rezervatii naturale. La o altitudine de 1m deasupra nivelului marii, lacul Weissensee este cel mai mare lac din Carinthia unde se poate innota, apa lui fiind ata de pura, incat poate fi potabila. Aeroportul din Klagenfurt se afla la 120 km distanta de pensiune.

 

Camere: Pensiune ofera oaspetilor 45 de camere si apartamente ce pot gazdui intre 2 si 6 persoane. Toate structurile de cazare sunt minunat decorate cu mobilier din lemn nature, oferind toate dotarile necesare unei penriuni de 4*: TV cu ecran plat, baie cu cada si uscator de par, telefon, echipament de monitorizare a copiilor.

Camerele Family Room si Apartamentele sunt formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial, dormitor separat pentru copii cu patruri suprapuse, balcon si baie. 

 

Facilitati: Familienhotel Kreuzwirt este locul ideal pentru famiile cu copii! Pensiune are propria ferma ecologica si un izvor propriu pentru apa potabila. Proprietate este inconjurata de 140 de hectare de parc impadurit unde pot fi desfasurate nenumarate activitati in aer liber printre care: echitatie, baie in piscina sau in lac, tenis, fotbal, drumetii, interactiune cu animalele din ferma, aventura in pacul de joaca al Pensiunii.

La interior, copiii se pot distra in zona special amenajata pentru ei, Kids World, care se intinde pe o suprafata de 450 mp si care include o super piscina!

De la 82 euro/persoana/noapte

 

Tariful include:

- cazare in camera dubla

- toate mesele si gustarile incluse conform politicii hotelului

- drumetii si activitati in aer liber cu ghid insotitor conform programului saptamanal

- acces la toate dotarile interioare si exterioare ale pensiunii

- program zilnic diversificat pentru copii

 


Localizare hotel

Kreuzberg 2, 9762 Weissensee, Austria
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 1.13/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE
  SOLUTIONAREA
  ALTERNATIVA
  A LITIGIILOR