Localizare: Pine Cliffs Resort, unul dintre cele mai luxoase si premiate resorturi din Europa beneficiaza de o locatie unica la malul marii, pe coasta Algarve, in sudul Portugaliei. Aeroportul international Faro se afla la o distanta de numai 30 de minute de mers cu masina.

 

Camere: Proprietatea ofera mai multe optiuni de cazare, de la magnificul Hotel Pine Cliffs pana la frumoasele vile retrase in mijlocul naturii si magnificele apartamente cu vedere la terenul de golf, oferind clientilor fideli reduceri speciale si diverse privilegii prin programul Pine Cliffs Vacation Club.

Pine Cliffs Hotel, al carui decor este influentat de mostenirea araba a Portugaliei, isi redeschide portile in Iunie 2016 dupa extinse lucrari de renovare, oferind oaspetior 215 spatii de cazare luxoase, o multidine de restaurante si clubul Porto Pirata Children’s Village intins pe o suprafata de 7000 mp.

Vilele Pine Cliffs Townhouses, ascunse in padurea de pini, beneficiaza de o pozitionare retrasa, exclusivista, Aceste cladiri cu etaj au 2 sau 3 dormitoare, bucatarie deschisa catre living, tersasa privata si zona de barbeque.

 

Facilitati: Pine Cliffs Resort este renumit pentru magnificul teren de golf ce se intinde pe o suprafata de 168 de acri, se coasta stancoasa a Atlanticului. Complexul ofera oaspetilor sai si 5 terenuri de tenis accesibile atat ziua cat si in timpul noptii, un teren de minigolf pentru cei mici, terenuri de baschet si volei, 5 piscine exterioare si 1 piscina interioara, SPA, si o minunata plaja pe care se poate ajunge cu ajutorul liftului panoramic.

Iubitorii artei culinare sunt rasfatati in cele 12 restaurante si baruri de pe proprietate.

 

De la 77 euro/persoana/noapte


Localizare hotel

Pinhal do Concelho, Apartado 887 8200-912 Albufeira, Portugal
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 1.35/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE
  SOLUTIONAREA
  ALTERNATIVA
  A LITIGIILOR