Localizare: Center Parcs este un lant de sate de vacanta destinate familiilor cu copii, insumand 26 de proprietati in UK, Belgia, Olanda, Germania si Franta. Asezat de-a lungul lacului Grevelingen si langa una dintre cele mai frumoase plaje de la Marea Nordului, satul de vacanta Port Zelande este o super destinatie de vacanta pentru iubitorii de natura. Aeroportul Rotterdam se afla la 55 km distanta de parc.

 

Camere: Satul de vacanta ofera oaspetilor sai mai multe variante de casute de vacanta in regim self-catering.

Apartment Confort se alfla la parterul, la primul sau la cel de-al doilea etaj al vilutelor de tip duplex, atentie insa, aceste vilute nu au lift. Un astfel de apartament este format din 2 dormitoare, unul cu pat matrimonial, unul cu paturi twin, living cu semineu si TV cu ecran plat, bucatarie deschisa complet utilata, baie si terasa exterioara privata.

Confort Cottage este formata din 2 dormitoare, unul cu pat matrimonial, unul cu paturi twin, living cu semineu si TV cu ecran plat, bucatarie deschisa complet utilata, baie si terasa exterioara privata.

Premium Cottage este formata din 2 dormitoare, unul cu pat matrimonial, unul cu paturi twin, living cu semineu, TV cu ecran plat si Hifi-set/CD-player, bucatarie deschisa complet utilata, baie si terasa exterioara privata. La acest tip de casuta sunt incluse asternuturile pentru pat si prosoapele de bucatarie.

VIP Cottage este formata din 2 dormitoare, unul cu pat matrimonial, unul cu paturi twin, living cu semineu, TV cu ecran plat si Home Cinema Set cu DVD-player, bucatarie deschisa complet utilata, baie cu uscator de par si sauna, si terasa exterioara privata cu barbeque. La acest tip de casuta sunt incluse asternuturile pentru pat, pernele si paturile, prosoapele de baie, NIVEA care package, prosoapele de bucatarie si internet WI-FI gratuit. In fiecare dimineata veti primi diverse sortimente de paine proaspata.

 

Facilitati: In satul de vacanta Port Zelande distractia nu se termina niciodata! In centrul satului de vacanta se afla domul de sticla - the Dome -unde veti gasi magazine, restaurante si zona de spectacole. Parcul acvatic acoperit Subtropical Aqua Mundo cu nenumaratele sale tobogane, paintball, sand yachting si kitesurfing sunt numai cateva dintre zecile de moduri in care va puteti petrece timpul liber. La interior pe cei mici ii asteapta Adventure Factory, zona de joaca ce include un teren de minigolf si o mega groapa cu nisip.

 

 

De la 80 euro/casuta/noapte.


Localizare hotel

Port Zélande 2, 3253 MG Ouddorp, Nederland
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 1.27/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE
  SOLUTIONAREA
  ALTERNATIVA
  A LITIGIILOR