Woburn Forest - Center Parcs Anglia


Localizare: Center Parcs este un lant de sate de vacanta destinate familiilor cu copii, insumand 26 de proprietati in UK, Belgia, Olanda, Germania si Franta.

Satul de vacanta Woburn Forest, cea mai noua dintre proprietatile Center Parcs, este minunat pozitionat la numai o ora de mers cu masina fata de Londra si este amplasat intr-un cadru natural idilic, fiind inconjurat de 365 de acri de padure.

 

Camere: Indiferent de marimea grupului sau de bugetul alocat vacantei, in cadrul Woburn Forest gasiti cu siguranta varianta optima pentru sejurul dumneavoastra. Proprietatea ofera urmatoarele structuri de cazare:

Casutele in copac sunt dipuse pe 2 etaje si cuprind 4 dormitoare  fiecare cu baia lui, bucatarie complet utilata pentru cei ce prefera regimul self-catering, sufragerie cu TV cu ecran plat, iPod docking stations si BlueRay player.

Exclusive Lodges sunt vile cu etaj, decorate in stil contemporan, compuse din 4 dormitoare si bucatarie complet utilata deschisa catre sufragerie/dinning. Pentru a spori confortul turistilor obositi dupa o zi plina de aventuri, fiecare dintre aceste vile este prevazuta cu propria zona SPA ce include sauna, camera cu aburi si jacuzzi in aer liber.

In Executive Lodges gasim apartamente cu 1, 2, 3 sau 4 dormitoare. Fiecare apartament are dormitor cu baie proprie si bucatarie complet utilata.

Woodland Lodges sunt vilute cu 2, 3 sau 4 dormitoare cu design modern, dispuse pe un singur etaj, dotate cu bucatarie complet utilata deschisa catre zona de luat masa.

Hotelul proprietatii ofera cazare clasica, in camerele frumos decorate gasind TV cu ecran plat si internet WI-FI.

 

Facilitati: Woburn Forest ofera posibilitati nelimitate de petrecere a timpului liber in natura, impreuna cu familia. In centrul satului de vacanta se afla domul de sticla - Subtropical Swimming Paradise, casa a unuia dintre cele mai mari parcuri acvatice din Europa. In interiorul domului se afla si magazine, restaurante si zona de SPA.

In zilele ploioase copii isi pot petrece timpul la interior, participand la atelierele de creatie sau la lectiile de badminton, tenis, squash sau tir cu arcul. Nu uitati de imensul parc acvatic unde temperatura apei ramane la 29.5 C pe tot parcursul anului! Mami si Tati pot frecventa sala de fitness unde zilnic au loc lectii de Zumba, Pilates, Yoga si Kettlecise.

In cadrul Woburn Forest sunt disponibile peste 200 de activitati in aer liber, astfel incat copiii nu se vor plictisi niciodata! De la cunoasterea animalelor salbatice, sporturi acvatice pe raurile sau lacul din apropiere, Quad Bike Safari, Paintball si Laser Combat, pana la traseele suspendate, pline de adrenalina cei mici vor fi in permanenta antrenati si indemnati sa invete ceva nou.

 

Tarif DE LA 65 euro/pers/noapte

 


Localizare hotel

Woburn Forest, Millbrook, Bedford, MK45 2HZ, UK
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 1.43/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE
  SOLUTIONAREA
  ALTERNATIVA
  A LITIGIILOR